Beste ouder(s),

Zoals u reeds op de affiche kon zien, staat ons schoolfeest dit jaar in het teken van “De tovenaar van Oz”. De spelletjeskramen verwijzen allemaal naar Dorothy, haar hondje Toto en hun avonturen. De optredens van de kinderen laten de belangrijkste personages uit het verhaal zien.

Wat is nieuw dit jaar?

Rook- en huisdierenverbod

Roken is niet langer toegestaan op het domein van de school. Indien u wil roken, dient u buiten de schoolpoort te gaan staan. Ook honden of andere huisdieren zijn niet toegelaten.

Spelletjes

Met een speelkaart kan je 10 spelletjes spelen. Er zijn echter geen punten meer te verdienen. Na elk spel komt een stempel op de speelkaart. Een volle speelkaart kan je aan het lottokraam inruilen voor een prijs.

Lottokraam

Een volle speelkaart = een prijs. De prijzen zijn als volgt verdeeld:

• de grabbelton: een verrassingsprijs voor grote en kleine jongens en meisjes

• de keuzeprijzen: 3 keuzes voor jongens en 3 keuzes voor meisjes

Elke prijs heeft dezelfde waarde.

Optredens

Omdat de talentenshow dit jaar uitbreidde met het 6de leerjaar, zullen het 1ste, 2de en 3de leerjaar optreden met de A en B klas samen.

Goochelkraam

In het 6de leerjaar zitten enkele goede goochelaars. Zij tonen hun talent niet op het podium, maar wel tijdens de pauzes aan hun eigen goochelkraam.

We hopen op mooi weer, zodat ons feest opnieuw een spetterend succes wordt. Hopelijk mogen wij u op 10 juni met velen ontvangen in ons “Land van Oz”. Het programma van ons schoolfeest vindt u op de achterzijde.

Met vriendelijke groeten,

Directie, schoolteam, oudercomité en leerlingen