Oudercomité

Beste ouders,

In het begin van het schooljaar kregen jullie een uitnodiging om onze oudercomité uit te breiden. Wij kregen een positieve respons van verschillende ouders die bereid zijn om tijdens onze vergaderingen van gedachten te wisselen, mee te helpen met schoolse evenementen enz. Wij danken deze nieuwe leden alvast voor hun inzet.

Elkeen die zich geroepen voelt deze groep van ouders bij te staan, mag zich nog steeds aanmelden. Zo leert U andere ouders kennen en wordt de visie van de school van uw zoon of dochter op een uitgebreidere manier toegelicht.

Ouders die echter niet veel tijd hebben om vergaderingen bij te wonen maar toch graag een helpende hand bieden bij een of meerdere activiteiten waarbij hulp nodig is zijn ook van harte welkom om de juf en de kinderen bij te staan.

We stellen hier graag de leden van de ouderraad aan U voor:

Uitvoerend bestuur:

• Voorzitter: Sofie Schippers