Beste ouder(s),

Het schooljaar is zoals gewoonlijk weer voorbij gevlogen… Samen met jullie wil ik nog een keer terugblikken op de afgelopen maanden.

We zijn ondertussen gestart met het opfrissen van de speelplaatsen van de kleuter- en lagere school. Er liggen nog enkele ideeën op tafel die volgend schooljaar verder vorm krijgen. Wordt vervolgd dus…

De felgekleurde Milo kwam het voorbije schooljaar onze kinderen en leerkrachten helpen bij de verkeerslessen. Milo deelde ook de verkeersdiploma’s uit en was een graag geziene gast op ons schoolfeest.

Het schoolfeest zelf was opnieuw een schot in de roos. De talentenshow werd verder gezet wegens het grote succes van vorig jaar. Kinderen konden op gekke fietsen rijden en allemaal spelletjes spelen in het thema van “De tovenaar van Oz”. Mooi weer en veel publiek zorgden voor een extra gezellige sfeer.

We mochten ook een subsidie voor 10/10 verkeersactieve school ontvangen. Een gloednieuwe fietsoverkapping voor de lagere school kon op deze manier gerealiseerd worden.

Graag wil ik af te sluiten met traditionele, maar welgemeende woorden. Aan alle kindjes, personeel, oudercomité en alle andere ouders, poetsdames en werkmannen: hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school, de inzet en de fijne momenten.

Ik wens jullie allen een fijne en hopelijk zonnige vakantie toe. Op vrijdag 1 september zijn wij klaar voor een nieuw en leerrijk schooljaar in GO! basisschool De Stappe.

Met vriendelijke groeten,

E. Coekaerts